Hjem - Lions Hanstholm Teutonia

Nytårskoncert 13. januar 2019 kl. 14.00 i Hanstholm Hallen

Nytårskoncert med Søren Pilmark og Charlotte Hjørringgaard Larsen

Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Vi kender ham fra stribevis af teater- og filmsuccesser som en skuespiller, der mestrer alle genrer – fra Oscar-nominerede kortfilm til magiske korttricks, fra musikalsk komik til jazz og evergreens. Sammen med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen leverer han musikalsk underholdning på topplan i en nytårskoncert, der bliver alt andet end kedelig!

Charlotte Hjørringgaard Larsen er i 2018 blevet kåret som ”Årets kunstner” på Egnsteatret Undergrunden. Hun har spillet hovedroller i Sound og Music, My Fair Lady og Rigoletto og synger klassisk og musicals med lige stor succes.

De to solister akkompagneres af Midtvestjyllands eget symfoniorkester, Orkester MidtVest, som også byder på instrumentale stykker. Nytårskoncertrækken 2019 markerer starten på det år, hvor Orkester MidtVest fejrer sit 25 års jubilæum. Glæd dig til en storslået og festlig nytårskoncert i godt selskab!